Je hebt zojuist een belangrijke beslissing genomen: namelijk dat je een online training doet op het gebied van NLP. En dat is een goede keuze. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je direct aan de slag gaan.

Je krijgt tijdens deze opleiding alle ins en outs van de mooie technieken die de NLP Practitioner je te bieden heeft. En het zijn er nogal wat. Het fijnste is om iets te drinken en te eten te pakken en het lekker over je heen te laten komen. Ik blijf tijdens de opleiding graag met je in contact. Het makkelijkst is dat via de mail. Wanneer je het mailadres guidodik@nlppunt.nl gebruikt dan kan ik je vragen direct beantwoorden. Dat is ook het mailadres wat je kunt gebruiken om je opdrachten naartoe te sturen.

De opleiding is zo ingericht dat je zelf je tempo en het tijdstip waarop je wil leren kunt bepalen. Je kunt het heel gestructureerd aanpakken door 1 of 2 lessen per week te volgen. Je kunt de opleiding in één keer achter elkaar doen. Dan kun je er in twee weken doorheen zijn.

Succesvol worden met NLP betekent dat je de technieken laat integreren en ze zo snel mogelijk in de dagelijkse praktijk gaat toepassen. Dus zoek mensen met wie je het geleerde kunt testen. Wellicht ken je nog een paar mensen die deze opleiding ook willen volgen, dan kun je mooi met elkaar een groepje starten om je ervaringen te delen.

Aan het einde van de online opleiding krijg je een test. Wanneer je voor deze test slaagt - en dat doet iedereen die echt geïnteresseerd is in het onderwerp - dan krijg je van mij het certificaat Associate Practitioner in NLP. Hoe gaaf is het om dat met de wereld te kunnen delen.

Ik wens je heel veel plezier toe bij het volgen van deze opleiding. En ik zie je graag aan de andere kant van de site, dus start maar snel met de opleiding.

Start de cursus!

Guido Dik | NLP Trainer

Guido Dik
Master Trainer in NLP