Wanneer je de magie van NLP ervaren hebt in de (associatie) practitioner, de basisopleiding dan wil je ook de totale diepgang van NLP ervaren, of niet? 

Wil je na de mooie tools en technieken ook ervaren hoe het is om echt levensveradnerend bezig te kunnen zijn? Of wil je liever gewoon inzicht hebben in hoe jezelf in elkaar zit? En wellicht vind je het leuk om mensen te motiveren of te helpen of te coachen. En last but not least, het kan ook zijn dat je op zoek bent naar effectievere communicatie met anderen. Voor al deze wensen zijn  de tools en de technieken van de associatie master practitioner helemaal geschikt  Je leert de diepere inzichten begrijpen van iemands karakter via metaprogramma’s. Je krijgt inzicht in hoe waarden en overtuigingen van invloed op iemand zijn en waar ze vandaan komen. En je leert de kern van NLP kennen die modeling heet. En alsof dat nog niet genoeg is krijg je ook mee hoe je al deze dingen ook kunt veranderen wanneer de ander (of jijzelf natuurlijk) dat wil. In de associate master practitioner krijg je de volledige diepte en reikwijdte mee van NLP. Het geeft naast een diep inzicht in jezelf ook de tools en de technieken om mensen te kunnen motiveren, coachen, leiding geven of ze van diepere prolblemen af te helpen. 

Is de associate master practitioner zo veelzijdig? Ja dat is deze opleiding daadwerkelijk. Je krijgt er zoveel verschillende tools en technieken meer tot je beschikking dat dit ook allemaal echt kan. En je het de keuze: wil jij juist leiding geven hiermee? Helemaal goed, wil je juist coachen, net zo goed. En wil je het vooral als inzicht en mogelijke verbetertool voor jezelf gebruiken? Ook dat is helemaal goed. De technieken zijn zo veelzijdig in te zetten dat je het allemaal uit dezelfde toolbox kunt halen. 

In deze compacte en volledige opleiding krijg je de tools en technieken aangereikt door NLP master trainer Guido Dik. Juist dat hij master trainer is geeft je de garantie dat je de allerhoogste kwaliteit die we binnen NLP kennen ook overgedragen krijgt.
In 20 jaar tijd heeft Guido zoveel groepen getraind en mensen gecoacht dat hij alle kanten van de technieken ook aan je kan meegeven. En heb je vragen? Dan worden deze ook door Guido beantwoord. Je hebt exclusieve toegang tot zijn hulp. 

Het fijne van deze online opleiding is dat je hem gewoon vanachter je eigen beeldscherm kunt volgen. Daarmee ben je onafhankelijk van plaats en tijd. Tegelijkertijd is het belangrijk om contact te houden met je trainer zodat je vragen kunt stellen en begeleiding krijgt om de fijne kneepjes van het vak eigen te maken. Dankzij het interactieve platform lukt dat ook allemaal. 

Deze online opleiding is geschikt voor iedereen die een practitioner of associate practitioner opleiding heeft gevolgd. Dat is ook de enige toelatingseis die we hebben. Je mag je certificaat aan ons laten zien. Heb je de opleiding bij ons gevolgd. Dan weten we dat natuurlijk al. 

We zien je dan ook graag aan de andere kant van de site, de site waarin de technieken aan je uitgelegd worden. 

Team online-nlp.nl 

Mocht je nog vragen hebben stuur die naar guidodik@nlppunt.nl Dan beantwoorden we deze graag.

Meld je nu aan!