afbeelding Master Practitioner

Hartelijke welkom bij de Associate Master Practitioner bij online-nlp.nl. We zijn blij dat je de opleiding gaat volgen. En je zult merken dat het een keus is geweest die je heel veel verder brengt. De technieken van de Master Practitioner reiken ongelooflijk diep. Met deze technieken dring je door tot de kern van iemands zijn. Je komt erachter hoe iemands karakter in elkaar zit, waar iemand echt door gemotiveerd en gedemotiveerd wordt en hoe je al deze patronen kunt benutten en veranderen waar gewenst. Dit heeft alles te maken met inhoud van Master Practitioner. 

Je krijgt inzicht in de drie basismodellen van NLP die je gaan helpen om de techniek steeds te benutten met het doel wat jij voor ogen hebt. Wil je jezelf en andere mensen gewoon beter leren kennen? Dan is het communicatiemodel behulpzaam. Wil je mensen helpen dan is het coachingsmodel behulpzaam en wil je graag versneld dingen van andere mensen leren dan is het modelingsmodel de uitgelezen weg om dit voor elkaar te krijgen. 

De technieken worden je weer aangereikt via ons interactieve platform. En ook hier bewegen we met de tijd mee. Kijk maar eens goed wat we allemaal inzetten om je het leren zo gemakkelijk mogelijk af te laten gaan. Vanzelfsprekend krijg je de technieken uitgelegd en leer je hoe het zelf kunt toepassen. Je krijgt weer demonstraties te zien en je gaat zelf oefenen. 

Wij inden contact belangrijk dus we willen graag dat je regelmatig dingen instuurt die we vervolgens weer nakijken. Soms zal dit online zijn en soms hebben we op een andere manier contact. Leuk, of niet? Dit is voor ons de manier om jou te begeleiden naar het je eigen maken van de stof. We blijven dan ook gedurende de opleiding graag in contact met je. En heb je vragen buiten de opdrachten om, of wil je gewoon een keer laten weten hoe je het allemaal al toepast stuur dat gerust op naar  guidodik@nlppunt.nl Dan beantwoorden we de vragen snel. 

Wij kijken ernaar uit om je te begeleiden bij het opdoen van alle nieuwe kennis en we zijn vooral benieuwd hoe je het geleerde voor jou in de praktijk gaat laten werken. 

Veel plezier! 

Start de cursus!

Guido Dik | NLP Trainer

Guido Dik
Master Trainer in NLP