Heb je de klok horen luiden en weet je nog niet waar de NLP klepel hangt? Hier ga je het vinden!

Heb jij ook gehoord dat mensen zoveel baat hebben bij NLP? Dat ze grip hebben gekregen op hun communicatie? Dat ze veel beter kunnen omgaan met de (moeilijke) mensen om hun heen?

Of voor mensen die op hun werk er zoveel baat bij hebben? Dat ze meer balans ervaren tussen werk en privé? Dat ze beter kunnen omgaan met hun leidinggevende, of dat ze juist beter kunnen omgaan met de mensen aan wie ze leiding geven? Dat ze meer richting hebben kunnen aan hun carrière en nu beter functioneren. In hun bestaande functie of juist in een nieuwe functie?

Of zelfs meer: dat ze meer balans vinden, beter in hun vel zitten? Kan dat dat allemaal met NLP? Als je daar meer antwoorden op wilt vinden volg dan deze online kennismaking met NLP. Hierin ontdek je in vogelvlucht wat het is. En of deze manier van kennisnemen van NLP jou ook bevalt. Deze online is kennismaking is geheel gratis. Bevalt het? Dan kun je de online NLP training aanschaffen.

Wat gaat u leren?

  • Wat is NLP?
  • Hoe kun jij NLP inzetten?
  • De 4 pijlers van NLP
  • Verbinding maken, Doelgerichtheid, De Zintuigen en Flexibiliteit

Doelgroep

Deze online kennismaking is voor iedereen die al iets over NLP gehoord heeft en nog niet precies wat het is. Voor mensen die willen weten hoe ze dit zowel zakelijk als privé kunnen inzetten

Doel

Overweeg je je (communicatie) skills te verbreden? Heb je al vaker over NLP gehoord en weet je nog niet goed genoeg wat het is? Hier vind je het antwoord

Volg nu de gratis cursus!